Η μεθυλχεσπερίδη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των γλυκοσίδων φλαβανόνης. Στη φύση, μπορεί να βρεθεί πιο συχνά σε εσπεριδοειδή μαζί με την μη μεθυλιωμένη ομόλογό της – χεσπερίδη. Όπως και η χεσπερίδη, απομονώθηκε πρώτα από το Citrus limon.sp.
Κατα. Αρ.: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C29H36O15
Μοριακό βάρος: 624,59
Το 4-Υδροξυκινναμικό οξύ (p-Κουμαρικό οξύ) είναι ένα φυσικό παράγωγο του κινναμικού οξέος. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες τροφές όπως φιστίκια, ντομάτες, σκόρδο και ποτά όπως κρασί και τσάι. Ωστόσο, το 4-Υδροξυκινναμικό οξύ μπορεί επίσης να παραχθεί από λιγνίνη και με βιοσυνθετικές μεθόδους.
Κατ. Αρ.: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C9H8O3
Μοριακό βάρος: 368,38